Сили оборони відбили 18 російських штурмів на півдні

Сили оборони відбили 18 російських штурмів на півдні

Укрінформ
В операційній зоні Сил оборони Півдня українські захисники відбили 7 штурмів армії РФ, 6 з них в районі Старомайського та 1 в районі Роботиного.

Як передає Укрінформ, про це Сили оборони півдня України повідомили в Телеграмі.

«На Оріхівському напрямку окупанти здійснили 7 штурмів, з них 6 в районі Старомайорського та 1 в районі Роботиного. Успіху не мали», - йдеться в повідомленні за даними на 13 годину 29 травня.

На лівобережжі Дніпра, на тимчасово окупованій Херсонщині ворог здійснив 11 безуспішних штурмів у районі населеного пункту Кринки. Зазнавши втрат, відійшов на свої вихідні позиції. Наші бійці продовжують здійснювати комплексні заходи з утримання та укріплення позицій.

Окупанти тиснуть артилерійськими обстрілами, завдають авіаційні удари, застосовують велику кількість ударних дронів різних типів, не припиняють аеророзвідку. В операційній зоні за минулу добу зафіксовано проліт 137 розвідувальних БпЛА.

Читайте також: На фронті від початку доби - 28 боєзіткнень, найскладніше на Покровському напрямку

У Чорному морі на бойовому чергуванні продовжує перебувати підводний човен, який не є носієм крилатих ракет. Ракетоносії перебувають в пунктах базування.

Як повідомляв Укрінформ, за даними 27 травня, в операційній зоні Сил оборони півдня загарбники здійснили чотири безуспішні штурми на Оріхівському напрямку та 8 - на лівобережжі Дніпра в районі населеного пункту Кринки.

Загальні бойові втрати російських військ в Україні з 24 лютого 2022 року по 27 травня 2024 року становлять близько 502 тисяч 340 осіб.

Фото: Генштаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-