Зеленський прокоментував дозвіл США на удари по території РФ: Хочу побачити, що буде на практиці

Зеленський прокоментував дозвіл США на удари по території РФ: Хочу побачити, що буде на практиці

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський відреагував на інформацію про надання обмеженого дозволу США на удари американською зброєю по території Російської Федерації.

Про це він сказав на спільній пресконференції учасників третього саміту Україна – Північна Європа, реагуючи на прохання журналістів прокоментувати інформацію щодо надання обмеженого дозволу США на використання американської зброї для ударів по території Росії, повідомляє Укрінформ.

"У нас був меседж від американської сторони. Рано вранці сьогодні я отримав це повідомлення від моїх військових. Я не можу розказати вам деталі про це. Я хочу побачити, що відбудеться на практиці. Але те, що в будь-якому випадку це є кроком уперед до цієї цілі, яку ми обговорювали раніше, щоби уможливити для нас захист наших людей, захист людей, які живуть у населених пунктах, біля кордону. І станом на сьогодні це все", - сказав Зеленський.

Читайте також: США надали Україні дозвіл на удари по цілях у РФ, але незрозуміло, наскільки далеко - ISW

Як повідомлялося, раніше низка ЗМІ повідомила, що прессекретар Президента Сергій Никифоров виданню The Guardian повідомив, що Сполучені Штати дозволили Україні обмежене застосування американської зброї для ударів по російській території.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-