Наміри ворога просунутися у бік Невського та в Серебрянському лісництві зазнали невдачі - Лисогор

Наміри ворога просунутися у бік Невського та в Серебрянському лісництві зазнали невдачі - Лисогор

Укрінформ
Наміри російських військ просунутися у бік Невського та в Серебрянському лісництві на Луганщині зазнали невдачі. Ситуація перебуває під контролем Сил оборони.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуці Луганська обласна державна адміністрація.

За словами начальника ОВА Артема Лисогора, на Куп’янському напрямку напружена ситуація зберігається поблизу Стельмахівки.

«Упродовж доби російські війська втратили на цьому напрямку 61 особу. Знищені два автомобілі, пошкоджені танк, дві артсистеми та один ЗРК», - повідомив він.

На Сіверському напрямку, зазначив Лисогор, загарбники здійснили 24 спроби вклинитися у бойові порядки українських підрозділів, зокрема біля Білогорівки: «Нашими воїнами знищено два танка, бойову броньовану машину, артилерійську систему та два засоби РЕБ. Втрати живої сили складають 91 особу загиблими та пораненими».

Він також повідомив, що армія РФ завдала 30 ударів по Невському.

Читайте також: У Невському на Луганщині зафіксували ще два випадки руйнування житла через обстріли

«Вони обстріляли село з усіх наявних видів озброєння – мінометів, ствольної та реактивної артилерії. У різних частинах населеного пункту зафіксовано 30 вибухів. Залишатися там вкрай небезпечно. Продовжуємо наполягати на евакуації», – зазначив очільник Луганщини.

Крім того, під вогонь росіян потрапили Стельмахівка, Куземівка, Макіївка та Греківка.

Як повідомляв Укрінформ, у Невському всі будівлі мають різного ступеня пошкодження внаслідок постійних атак російських військ.

Фото: Генштаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-