Росіяни знизили активність на Харківщині, але продовжують перегруповуватися - Синєгубов

Росіяни знизили активність на Харківщині, але продовжують перегруповуватися - Синєгубов

Укрінформ
На Харківщині росіяни знизили активність, але продовжують перегруповуватися та здійснюють спроби просунутися вглиб області.

Про це голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов повідомив у ефірі телемарафону "Єдині новини", передає Укрінформ.

"Попри відносне зниження активності на лінії фронту, росіяни продовжують перегруповуватись і здійснювати спробу просунутись у глиб області. Вовчанськ — точаться бої. Синьківка, Андріївка — постійні штурми. Не припиняються і обстріли", - повідомив він.

Також Синєгубов зазначив, що росіяни вкотре зруйнували цивільну транспортну переправу в Старому Салтові. Тепер її знову відновлюють.

Читайте також: Кількість боєзіткнень на фронті від початку доби зросла до 44, найгарячіше - на Покровському напрямку

Водночас Синєгубов відзначив, що деякі населені пункти на Куп‘янському напрямку вже обезлюднені через дії окупанта. На Харківщині частину Вовчанська та інші населені пункти ворог також знищує, дотримуючись тактики випаленої землі.

Раніше Укрінформ повідомляв, що від початку доби 8 червня Сили оборони України успішно відбили сім атак російської армії на Купʼянському напрямку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-