Ворог вдарив із РСЗВ по селу на Харківщині - пошкоджені будинки, магазини та дитсадок

Ворог вдарив із РСЗВ по селу на Харківщині - пошкоджені будинки, магазини та дитсадок

Укрінформ
Росіяни вночі обстріляли з реактивної системи залпового вогню село Підлиман Ізюмського району Харківської області, пошкоджені будинки, магазини та дитячий садок.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

22 червня о 01:45 у с. Підлиман Ізюмського району внаслідок ворожого обстрілу з РСЗВ пошкоджені приватні домоволодіння, три магазини, приміщення дошкільного закладу, будинок культури та два автомобілі.

У с. Вільхівка Харківського району напередодні ввечері зафіксоване влучання авіабомби на відкритій місцевості, пошкоджені скління вікон приватного будинку

У м. Вовчанськ минулої доби двоє працівників «Укрпошти» потрапили під обстріл ворожого БПЛА, в результаті загинула жінка та травмований чоловіка.

У с. Кирилівка Чугуївського району також напередодні внаслідок російського обстрілу авіабомбами пошкоджені магазин, дитячий садок та два приватні будинки.

У с. Липці Харківського району авіабомба влучила в раніше зруйновану пожежну частину. Зруйновані паркан та частково будівля резервного гаражу.

Читайте також: На Харківщині довелося знешкодити сотню мін, аби дістатися загиблого чоловіка

У с. Борова Ізюмського району внаслідок обстрілу російської армії частково зруйнований продуктовий магазин, пошкоджені 10 приватних будинків та автомобіль.

Як повідомляв Укрінформ, у вечірньому відеозверненні Президент України Володимир Зеленський зазначив, що на Харківщині ситуація стала стабілізованою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-