Сирський  - про ракетну атаку РФ: Усі причетні невідворотно будуть покарані

Сирський - про ракетну атаку РФ: Усі причетні невідворотно будуть покарані

Укрінформ
Масований ракетний удар по містах України 8 липня вразив увесь світ своєю жорстокістю та підступністю. Українські військові ніколи не пробачать вбивства та терор мирних людей, а всі причетні невідворотно понесуть покарання.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці заявив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

«Вчорашній масований ракетний удар по містах України вразив увесь світ своєю жорстокістю та підступністю. Російські терористи цинічно та цілеспрямовано вдарили по цивільних об'єктах, зокрема по дитячій лікарні "Охматдит". Сьогодні, в день жалоби за невинно загиблими у нашій столиці та інших містах України, я схиляю голову разом з усім українським народом на знак світлої пам'яті. Ми, українські воїни, ніколи не пробачимо вбивства та терору мирних людей», – заявив Сирський.

Читайте також: В Україні внаслідок масованої ракетної атаки РФ вже 42 загиблих

Він додав, що воєнні злочини не мають термінів давності, і всі причетні невідворотно понесуть покарання.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні майже 40 ракет повітряного, морського та наземного базування російські війська випустили по Україні. Від масованої ракетної атаки постраждали Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Словʼянськ, Краматорськ. Пошкоджені житлові будинки, інфраструктура та дитяча лікарня «Охматдит» у Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-