На Харківському напрямку інтенсивність боїв залишається високою - військові

На Харківському напрямку інтенсивність боїв залишається високою - військові

Укрінформ
На Харківському напрямку інтенсивність бойових дій залишається високою, за добу Сили оборони знищили там 187 російських окупантів та два ворожих танки.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» повідомив речник Оперативно-тактичного угруповання «Харків» Юрій Повх, передає кореспондент Укрінформу.

«Інтенсивність боїв залишається високою в зоні відповідальності ОТУ «Харків». За минулу добу відбулося 11 боєзіткнень, всі атаки ворога відбиті. Бої точились в районі населених пунктів Тихе, Вовчанськ, Глибоке, Стариця», - сказав речник.

Він додав, що боротьба з ворожими ДРГ триває перманентно, зокрема, на Золочевському відрізку фронту.

«Окупанти представлені невеликими ДРГ, які намагаються час від часу проникнути на територію України», - розповів речник.

Також Повх зауважив, що логістика ворога ускладнена бойовими діями, які точаться постійно.

«За минулу добу на нашому напрямку ворог втратив 187 осіб особового складу пораненими та вбитими. Також ворог втратив 2 танки, 4 ББМ, 14 автомобілів та 6 одиниць спеціальної техніки. Також ворог має великі втрати по укриттях, по вузлах зв’язку і пунктах зберігання боєкомплекту», - сказав Повх.

Читайте також: Цьогоріч до експлуатації в ЗСУ допустили вже понад 60 нових зразків боєприпасів

Як повідомляв Укрінформ, загальні бойові втрати російських військ в Україні з 24 лютого 2022 року по 9 липня 2024 року становлять близько 553 тисячі 410 осіб, зокрема 1220 осіб - за останню добу.

Фото: Сухопутні війська

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-