Буданов прокоментував замахи на його життя: Це означає, ми свою роботу робимо правильно

Буданов прокоментував замахи на його життя: Це означає, ми свою роботу робимо правильно

Укрінформ
Очільник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов вважає, що замахи росіян на його життя означають, що українські спецслужби, зокрема ГУР, роблять свою роботу правильно.

Про це він заявив в інтерв’ю NV, передає Укрінформ.

«Мені це все подобається. Це означає, що ми свою роботу робимо правильно. От якщо я раптом їх цікавити перестану — оце буде проблема», — сказав голова ГУР.

Відповідаючи на запитання про те, хто є ключовим замовником його вбивства у російських структурах, Буданов заявив, що загалом там багато хто намагався і намагається його вбити, з різних напрямків. «Але, як бачимо, ефективність нульова», - констатував він.

Читайте також: Крим можна відрізати від російського постачання за допомогою ракет ATACMS - Буданов

Як повідомляв Укрінформ, у травні в СБУ заявляли, що зірвали плани ФСБ Росії щодо ліквідації Президента Володимира Зеленського та інших представників вищого військово-політичного керівництва держави. Зокрема, в Україні були затримані два полковника УДО, які передавали секретну інформацію росіянам.

Читайте також: Буданов - про удари західною зброєю: Росіяни вже їх відчувають

За інформацією слідства, одним із завдань агентурної мережі ФСБ був пошук виконавців серед військових, наближених до охорони Президента, котрі могли би взяти главу держави в заручники, а згодом його вбити. Окрім Зеленського, ворог планував ліквідувати голову СБУ Василя Малюка, очільника ГУР Міноборони України Кирила Буданова та інших високопосадовців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-