Сирський відправляє перевірку до 59-ї бригади

Сирський відправляє перевірку до 59-ї бригади

Укрінформ
Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський доручив перевірити ситуацію в 59-й окремій мотопіхотній бригаді імені Якова Гандзюка та з'ясувати обставини нещодавніх втрат серед особового складу бригади.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба Генштабу ЗСУ.

«З метою перевірки ситуації в 59-й окремій мотопіхотній бригаді імені Якова Гандзюка та з'ясування обставин нещодавніх втрат серед особового складу, Головнокомандувачем ЗС України прийнято рішення щодо виїзду в зону відповідальності з'єднання комплексної робочої групи на чолі з начальником Військової служби правопорядку ЗС України», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Сирський після поїздки на схід: Лінія активного фронту зросла, додався Торецький напрямок

Як повідомлялось раніше, парамедикиня Катерина Поліщук «Пташка» звернулася до Президента Володимира Зеленського із проханням провести службову перевірку в 59-й окремі мотопіхотній бригаді ім. Якова Гандзюка, у якій вона служила. Зокрема, парамедикиня просила «звернути увагу та провести службову перевірку за фактами злочинних наказів, свідомої недбалості, нехтування життям та здоровʼям особового складу, дії, що призвели до гибелі великої кількості військовослужбовців».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-