Командувач Нацгвардії відвідав бійців НГУ, яких вдалося повернути з російського полону

Командувач Нацгвардії відвідав бійців НГУ, яких вдалося повернути з російського полону

Фото
Укрінформ
Командувач Національної гвардії України Олександр Півненко завітав до бійців НГУ, яких нещодавно повернули з російської неволі.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба НГУ.

"Приємно бачити, що, незважаючи на тривалий час у неволі й надважкі умови,. ви вистояли, маєте позитивну динаміку у відновленні та лікуванні. І найголовніше, що ви вдома", - звернувся Півненко.

Як зазначається, 21 гвардієць, звільнений нещодавно, зараз проходить лікування і реабілітацію. Також під час спілкування були обговорені перші проблемні питання, з якими стикаються звільнені бійці та їхні рідні.

Читайте також: У ГУР розповіли про стан здоров’я українських захисників, яких повернули з полону

"Це (обговорення - ред.) дасть змогу в короткий термін розв’язати більшість з них (проблемних питань - ред.). Зараз триває необхідна робота з відновлення документів", - ідеться в повідомленні.

Командувач Нацгвардії відвідав бійців НГУ, яких вдалося повернути з російського полону / Фото: Національна гвардія України

За інформацією, психологи, медики, офіцери й підрозділи соціального супроводу надаватимуть необхідну допомогу героям на кожному кроці. Наразі за результатами всіх проведених обмінів вдалося повернути з полону понад 700 гвардійців.

Як повідомляв Укрінформ, українські військовослужбовці, що повернулися з російського полону 17 липня 2024 року, 95 осіб, наразі проходять процес реабілітації і незабаром повернуться до своїх родин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-