У Сіверську внаслідок обстрілу поранений чоловік

У Сіверську внаслідок обстрілу поранений чоловік

Укрінформ
У Сіверську на Донеччині через ворожі обстріли поранення отримав 66-річний чоловік, це вже четвертий поранений на сьогодні в області.

Про це у Фейсбуці повідомила прокуратура Донецької області, передає Укрінформ.

«Внаслідок обстрілу м. Сіверськ мінно-вибухову травму і поранення плеча отримав 66-річний громадянин. Його доставлено до лікарні, де надано кваліфіковану допомогу. Пошкоджено житлові будинки й господарські споруди», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що це вже четвертий поранений на сьогодні житель Донеччини.

У прокуратурі нагадали, що також армією РФ 29 липня було вбито чотирьох цивільних - окупаційні війська атакували населені пункти Бахмутського й Покровського районів.

У повідомленні уточнили, що під час комбінованої атаки ворога на м. Торецьк із застосуванням авіації та артилерії у житловому кварталі отримали тілесні ушкодження несумісні з життям троє цивільних. Ще троє містян дістали осколкові поранення - двох чоловіків 50 і 66 років та 60-річну жінку ушпиталено.

Крім того, ворог обстріляв селище Гродівка Покровського району, де смертельно травмовано 59-річного чоловіка.

Наразі прокурори вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених представниками Збройних сил РФ.

Читайте також: Поранена унаслідок обстрілу в Комишанах дитина - у тяжкому стані, ще двох виписують

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1, 2 ст. 438 КК України).

Як повідомлялося, за інформацією начальника Донецької ОВА Вадима Філашкіна, 29 липня через ворожі обстріли в регіоні загинули чотири людини, ще троє зазнали поранень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-