На Харківському напрямку ЗСУ щодня знешкоджують понад 10 авто росіян

На Харківському напрямку ЗСУ щодня знешкоджують понад 10 авто росіян

Укрінформ
На Харківському напрямку українські військові щодня знешкоджують загалом понад 10 одиниць автотехніки РФ.

Про це в ефірі телемарафону "Єдині новини" поінформував речник Оперативно-тактичного угрупування військ "Харків" Віталій Саранцев, передає кореспондент Укрінформу.

"На нашому напрямку ворог практично не застосовує техніку. Він застосовує лише автотехніку, яка виконує задачі логістики, тобто переміщення вантажів, особового складу. Ця техніка у нас досить активно знищується. Тобто майже щодня у нас понад 10 авто ми або знищуємо, або пошкоджуємо", - зазначив речник.

Він поінформував, що артилерію й РСЗВ противник застосовує виключно з території РФ.

"Нещодавно було зафіксовано застосування важкої установки "ТОС-1А". Вона також застосовувалася з території РФ, у районі населеного пункту Тихе. Це під час спроб противника просуватися уздовж лівого флангу в районі Вовчанська", - заявив Саранцев.

Відповідаючи на питання про те, що зараз відбувається у Вовчанську, він сказав, що там тривають вуличні бої і противник намагається просуватися на деяких локаціях, але у нього нічого не виходить.

Читайте також: На Харківському напрямку збільшилася кількість обстрілів позицій ЗСУ - Саранцев

"Щодо повідомлень, які були раніше (поширені - ред.) у ЗМІ і соцмережі стосовно публікації ISW про зайняття агрегатного заводу, слід зазначити, що цей агрегатний завод і так раніше контролювався підрозділами окупаційних військ. Тому ця інформація не має ніякої новинної цінності", - констатував речник.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська на півдні тиснуть авіацією, артилерією й дронами - для штурмів у них бракує живої сили.

Фото: Генштаб

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-