Зброя для військових і ситуація на фронті: Зеленський заслухав доповіді Умєрова й Сирського

Зброя для військових і ситуація на фронті: Зеленський заслухав доповіді Умєрова й Сирського

Укрінформ
Принципо важливо, щоб між оголошенням пакетів допомоги та їх застосуванням на фронті було мінімум часу.

Про це під час відеозвернення сказав Президент України Володимир Зеленський, передає Укрінформ.

"Було кілька важливих доповідей. Вранці – міністр оборони Умєров щодо пакетів підтримки для України. Абсолютний пріоритет – це забезпечення зброєю наших воїнів, і я вдячний усім партнерам, які справді вчасно реалізовують обіцяне. Нам принципово, щоб між оголошенням пакетів і застосуванням на фронті було мінімум часу. Ми готуємо зараз і нові пакети, які можуть посилити позиції України восени", - сказав Зеленський.

Джерело: ОП

Також, як додав глав держави, сьогодні він заслухав доповідь Головнокомандуючого Збройними Силами Олександра Сирського, який зараз перебуває безпосередньо на передовій, у бойових бригадах і на місцях з’ясовує конкретні потреби, конкретну ситуацію на кожному напрямку.

Читайте також: Україна отримала F-16 із новітньою авіонікою та радарами для наведення ракет - депутат

"Дуже важливо, щоб командири всіх рівнів – від найвищого – мали прямий контакт із передовою, безпосередньо там були – з воїнами, які виконують найскладніші завдання. Багато вже для цього зроблено, і я вдячний кожному командиру, який справді зі своїми солдатами", - сказав Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці липня США оголосили про новий пакет безпекової допомоги для України у розмірі до $200 мільйонів за програмою спеціальних президентських повноважень.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-