Зеленський провів Ставку: Серед ключових рішень - додаткові кошти на ракетну програму

Зеленський провів Ставку: Серед ключових рішень - додаткові кошти на ракетну програму

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки, під час якого головком Олександр Сирський доповідав про ситуацію на фронті по відеозв’язку. Серед ключових рішень Ставки – спрямування додаткового фінансування на ракетну програму.

Про це глава Української держави повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Провів Ставку. Питання номер один – ситуація на фронті. Особливо детально – Покровський, Торецький і Харківський напрямки. Головком Олександр Сирський доповідав по відеозв’язку: він зараз на місці й тримає ситуацію під особистим контролем. Окремі доповіді розвідок – ГУР і СЗР – щодо прогнозів розвитку ситуації та найближчих цілей російських військ», – зазначив Зеленський.

Питання номер два, за його словами, стосувалося власних дронів та ракет.

«Потреба Сил оборони до кінця року та динаміка виробництва. Доповіді міністра оборони Рустема Умєрова, віцепрем’єра з інновацій Михайла Федорова та міністра з питань стратегічних галузей промисловості Олександра Камишіна. Рішенням Ставки спрямували додаткове фінансування на нашу ракетну програму. Ракет власного виробництва буде більше», – повідомив глава держави.

Читайте також: Зброя для військових і ситуація на фронті: Зеленський заслухав доповіді Умєрова й Сирського

Також під час засідання міністр оборони Рустем Умєров доповів про насичення зброєю та технікою додаткових бригад.

Як повідомлялося, за даними Генштабу на позиціях українських військ по всій лінії фронту за минулу добу зафіксовано 133 бойових зіткнення, майже третина з них – на Покровському напрямку.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-