Зеленський вважає, що РФ не зможе нав'язати світу постійні війни

Зеленський вважає, що РФ не зможе нав'язати світу постійні війни

Відео
Укрінформ
У Росії не вийде нав'язати світові постійний хаос і війни замість нормального життя – це гарантують сміливі рішення партнерів у підтримці України.

Про це у зверненні поінформував Президент України Володимир Зеленський, передає кореспондент Укрінформу.

"Перевага наших воїнів над окупантом - це те, чого ми всі разом можемо досягти. Усі в Україні, хто працює заради нашої незалежності. Усі у світі, хто дійсно цінує міжнародне право і хоче якнайшвидше досягти справжнього тривалого та справедливого миру. Рішучість, сміливість та підтримка українців зараз - дійсно сміливі рішення партнерів - це те, що гарантує, що у РФ не вийде нав'язати світові постійний хаос та війни замість нормального життя", - сказав він.

Відео: ОП

Окремо Зеленський поінформував, що у вівторок під час Ставки було ухвалено рішення щодо української ракетної програми.

"І окремо міністр оборони доповів щодо забезпечення зброєю наших бригад і відповідних перемовин із партнерами. Я вдячний усім у світі, хто дійсно готовий підтримувати нас саме так, як потрібно, щоб і в цей час, і в перспективі досягти результату", - заявив Президент.

Читайте також: Глава МЗС Литви - про санкції проти «простих» росіян: «Лікувати» потрібно не лише Путіна

Як повідомлялося, Президент провів Ставку. Серед ключових прийнятих рішень було виділення додаткових коштів на фінансування ракетної програми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-