На Харківському напрямку ворог минулої доби 429 разів обстріляв українські позиції

На Харківському напрямку ворог минулої доби 429 разів обстріляв українські позиції

Укрінформ
На Харківському напрямку російська армія за минулу добу, 8 серпня, 429 разів обстріляла позиції Сил оборони України.

Про це повідомило оперативно-тактичне угруповання “Харків” у Фейсбуці, передає Укрінформ.

У зоні відповідальності ОТУ “Харків” протягом минулої доби відбулося шість бойових зіткнень. Ворог завдав авіаудару двома керованими авіаційними бомбами. Також армія РФ 40 разів атакувала українські війська дронами.

За даними ОТУ "Харків", втрати ворога на Харківському напрямку за минулу добу, 8 серпня, становлять 115 осіб особового складу.

Також ворог втратив знищеними й пошкодженими 56 одиниць озброєння та військової техніки. Зокрема один танк, одну бойову броньовану машину, чотири артилерійські системи, 25 автомобілів, п'ять одиниць спеціальної техніки, 20 безпілотників. Крім того, знищено 67 укриттів особового складу росіян, один стартовий майданчик запуску безпілотників, два місця зберігання боєкомплекту.

Читайте також: На фронті за добу відбулося 101 бойове зіткнення

В ОТУ "Харків" зазначили, що від початку доби 9 серпня на Харківському напрямку триває одне боєзіткнення в районі населеного пункту Вовчанськ.

Як повідомляв Укрінформ, на фронті протягом минулої доби, 8 серпня, відбулося 101 бойове зіткнення, найбільше атак українські війська відбили на Покровському напрямку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-