Зеленський подякував США за військову допомогу: Це вкрай необхідно для протистояння Росії

Зеленський подякував США за військову допомогу: Це вкрай необхідно для протистояння Росії

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський подякував керівництву та народові США за новий пакет військової допомоги Україні, оголошений сьогодні.

Про це він написав у мережі Х, передає Укрінформ.

«Дякую президентові Джозефу Байдену, обом партіям Конгресу та американському народові за новий пакет військової допомоги від США, оголошений сьогодні. Ракети для Stinger, HIMARS та різноманітних протитанкових засобів, а також боєприпаси 155-го калібру та інше оснащення, передбачене цим пакетом, украй необхідне нашим силам для протистояння російським наступам», - наголосив Зеленський.

На його переконання, дуже важливо, щоб Сполучені Штати й надалі «робили рішучі кроки та демонстрували лідерство у справі захисту української свободи та європейської стабільності».

Читайте також: Литва анонсувала новий пакет військової допомоги Україні

«Цінуємо підтримку з боку США із перших днів повномасштабного російського вторгнення, яка вже дала нам змогу разом урятувати багато життів», - підкреслив Президент.

Як повідомлялося, Сполучені Штати Америки оголосили у пʼятницю, 9 серпня, про надання Україні чергового пакета військової допомоги в обсязі $125 мільйонів.

Фото: Офіс президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-