Зеленський на Ставці заслухав доповідь Сирського про операцію у Курській області

Зеленський на Ставці заслухав доповідь Сирського про операцію у Курській області

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки Верховного головнокомандувача, де заслухав доповідь Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського про операцію в Курській області Росії.

Як передає Укрінформ, про це глава держави повідомив у Телеграмі.

Відео: Офіційний канал Президента України Володимира Зеленського

«Найважливіше – була доповідь Головкома Олександра Сирського щодо наших оборонних дій на фронті та операції в Курській області. Вдячні всім солдатам і командирам за стійкість та рішучі дії. Серед іншого доручили міністру внутрішніх справ, іншим урядовцям, СБУ підготувати гуманітарний план для території проведення операції», - підкреслив Зеленський.

За його словами, також була доповідь економічного блоку, першої віцепремʼєрки Юлії Свириденко. «Збільшуємо долю українського виробництва в державних закупівлях. Уряд готує для наших підприємств тривалі, прогнозовані контракти на 5–10 років», - додав Зеленський.

Глава держави повідомив, що на Ставці будо дано кілька доручень.

Читайте також: Влада Курської області заявила, що під контролем ЗСУ - 28 населених пунктів

«Координаційному штабу, ГУР, СБУ та МВС – підготувати чітку й прозору стратегію повернення наших людей з російського полону. Міністерству оборони та дипломатам – представити перелік необхідних дій з нашого боку, щоб отримати від партнерів дозвіл на використання далекобійної зброї для захисту нашої території», - зауважив Президент.

Як повідомляв Укрінформ, СБУ попереджає, що найближчим часом російські спецслужби можуть вдатися до інсценування злочинів, зокрема, проти цивільного населення Курської області, щоб у подальшому звинуватити в їх скоєнні українську сторону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-