Сирський доповів Зеленському про розширення стабілізованої території у Курській області

Сирський доповів Зеленському про розширення стабілізованої території у Курській області

Відео
Укрінформ
Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський доповів Президенту Володимиру Зеленському про зміцнення позицій українських сил у Курській області та розширення стабілізованої території.

Як передає Укрінформ, про це Зеленський повідомив у Фейсбуці.

«Сьогоднішня доповідь головкома Сирського. Перше – Торецький та Покровський напрямки. За добу десятки російських штурмів наших позицій. Але наші воїни та підрозділи роблять усе для знищення окупанта та відбиття штурмів. Ситуація контрольована», - зазначив Зеленський.

Як зазначає Президент, друге питання - операція в Курській області.

«На сьогоднішній ранок є поповнення обмінного фонду для нашої держави. Дякую всім солдатам і командирам, які беруть російських військових у полон і цим наближають звільнення наших воїнів та цивільних, які утримуються Росією. Також генерал Сирський доповів про зміцнення позицій наших сил на Курщині та розширення стабілізованої території», - наголосив Зеленський.

Читайте також: Сирський доповів Зеленському: ЗСУ просуваються у бік противника від 1 до 3 кілометрів

За його словами, українська влада працює над забезпеченням наших дій зброєю та сильними рішеннями.

«Працюємо над новими пакетами підтримки для нашої держави від партнерів. Визначаємо пріоритетні пункти. Головне – обмеження російського наступального потенціалу і наша далекобійність. Готуємо відповідні доручення українським дипломатам», - підкреслив Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, Зеленський під час свого відеозвернення заявив, що операція України в Курській області сприяє знищенню логістики російської армії і витраті їхніх резервів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-