Сирський на Сумщині доповів Зеленському: Під контролем ЗСУ - ще один населений пункт Курщини

Сирський на Сумщині доповів Зеленському: Під контролем ЗСУ - ще один населений пункт Курщини

Фото, відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський відвідав прикордоння Сумщини та провів нараду з головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським і начальником Сумської ОВА Володимиром Артюхом.

Про це глава Української держави повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Відвідав прикордоння Сумщини та провів нараду із головнокомандувачем Сирським і начальником Сумської військової адміністрації. Головком доповів про оперативну обстановку в усіх районах активних дій, і зокрема на найжорсткіших напрямках фронту. Повідомив про кроки з посилення оборони на Торецькому та Покровському напрямках. У визначених районах Курської області під контролем України ще один населений пункт, і маємо поповнення обмінного фонду», - зазначив Зеленський.

Відео: Офіційний канал Президента України Володимира Зеленського

Начальник ОВА доповів Президенту про ситуацію на Сумщині після початку Курської операції. За його словами, спостерігається зменшення обстрілів зі ствольної зброї та зменшення жертв серед цивільних.

«Окрема увага − координації дій між військовими, поліцією та ДСНС у прикордонні, зокрема для організації гуманітарних конвоїв у визначені райони Курської області», - додав Зеленський.

Читайте також: Кремль запустив інформаційну кампанію для применшення втрат у Курській області - ISW

Як повідомляв Укрінформ, наступальна операція Сил оборони України в Курській області РФ розпочалася 6 серпня 2024 року. 15 серпня було оголошено про створення на підконтрольних територіях у Курській області військової комендатури, її керівником призначили генерал-майора Едуарда Москальова.

Президент Володимир Зеленський заявив, що операція України в Курській області сприяє знищенню логістики російської армії та витраті їхніх резервів.

Фото: Офіс президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-