Армія Росії страждає від гострої нестачі людського ресурсу - генерал Годжес

Армія Росії страждає від гострої нестачі людського ресурсу - генерал Годжес

Укрінформ
Використання Росією солдатів строкової служби для стримування українського просування в Курській області свідчить про гостру нестачу персоналу у Збройних силах РФ.

Як повідомляє Укрінформ, таку думку в коментарі CBC News висловив колишній командувач Сухопутних сил США у Європі генерал-лейтенант Бен Годжес.

“Видається, що росіяни постійно намагаються повторювати одне й те саме. Вони точно втратили тисячі досвідчених військових і командирів, яких тепер замінюють менш досвідченими й підготовленими людьми”, - зазначив Годжес.

За його словами, Росія не спроможна замінити не лише поранених і загиблих на полі бою військових, а й втрачену у боях техніку. “Я не бачу, аби росіяни запроваджували якісь суттєві зміни або інновації стосовно цього”, - підкреслив генерал.

Читайте також: Росія явно не спроможна збройно перемогти Україну - генерал Годжес

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України здійснюють наступ у Курській області РФ. Під контролем українського війська перебувають понад 1000 квадратних кілометрів російської території, на якій розташовано більш як 80 населених пунктів.

Фото: gettyimages

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-