Захисники в Суджі отримали допомогу від волонтерів - ГУР

Захисники в Суджі отримали допомогу від волонтерів - ГУР

Фото
Укрінформ
Українські захисники, які контролюють російське містечко Суджа Курської області отримали допомогу від волонтерів, зокрема військовим передали ударні дрони, медичні ноші та медикаменти. Безпеку доставлення забезпечило ГУР.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

«Воїни Сил безпеки і оборони України, які виконують бойові завдання у Курській області, одержали вантаж волонтерської допомоги від благодійного фонду «Вогонь запеклих не пече», – ідеться у повідомленні.

Безпеку доставлення допомоги у зону бойових дій забезпечили військовослужбовці ГУР МО.

Українські воїни отримали ударні дрони, медичні ноші та медикаменти, спеціальне обладнання, маскувальні сітки, питну воду та інші необхідні речі.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський відзначив, що операція у Курській області РФ є абсолютно справедливою, таким чином ми відправляємо війну туди, звідки Росія її принесла на українську землю.

Читайте також: На Сумщині вже готують гумдопомогу для цивільних у Курській області - Клименко

Наступальна операція Сил оборони України в Курській області РФ розпочалася 6 серпня 2024 року. 15 серпня було оголошено про створення на підконтрольних територіях у Курській області військової комендатури, її керівником призначили генерал-майора Едуарда Москальова.

Зеленський заявив, що операція України в Курській області сприяє знищенню логістики російської армії та витраті їхніх резервів.

Фото: gur.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-