Ворог «перетасовує колоду», але продовжує тиснути на півночі Харківщини - військові

Ворог «перетасовує колоду», але продовжує тиснути на півночі Харківщини - військові

Укрінформ
Попри потребу налагоджувати оборону в Курській області, росіяни продовжують тиснути на позиції Сил оборони України на півночі Харківщини.

Про це розповів речник ОТУ «Харків» полковник Віталій Саранцев, передає Укрінформ із посиланням на Арміяінформ.

"Деякі підрозділи противник відвів на Курський напрямок, він продовжує перетасовувати ту колоду карт, яка в нього наразі є. Але, разом з тим, тих сил та засобів, які залишаються зараз на Харківському напрямку з боку противника, ще досить багато", — повідомив він.

Загарбники продовжують тримати на Харківському напрямку доволі значні сили та потужні вогневі засоби, які дозволяють продовжувати штурмові дії та завдавати ураження в напрямку позицій українських військ.

Читайте також: На Харківському напрямку від початку доби тривають боєзіткнення біля Вовчанська та Глибокого

Також речник повідомив, що за наявною інформацією окупанти здійснюють перекидання додаткових резервів на північ Харківщини, однак ці дані потребують перевірки та уточнення.

"На окремих ділянках ми спостерігаємо зменшення активності ворога, але це не означає, що він звідти пішов. Просто противник намагається здійснювати заходи з фортифікації, він обладнує позиції, здійснює маскування або покращує систему зв’язку та управління", — розповів речник.

Як повідомляв Укрінформ, минулої доби на лінї фронту відбулося 144 бойові зіткнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-