У ВМС розповіли, як росіяни намагаються захистити Керченський міст

У ВМС розповіли, як росіяни намагаються захистити Керченський міст

Укрінформ
Наразі росіяни намагаються максимально захистити Керченський міст попри те, що тепер морської компоненти для його оборони фактично немає.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» поінформував речник ВМС ЗСУ Дмитро Плетенчук, відповідаючи на питання щодо Кримського мосту, передає кореспондент Укрінформу.

«Цей об’єкт доволі щільно охороняється росіянами. І незважаючи на те, що морської компоненти тепер фактично немає для його оборони, вони вибудовують інші механізми, які, у принципі, мають компенсувати відсутність кораблів у морі», - заявив він.

За його словами, йдеться і про розбудову різноманітних гідротехнічних споруд, і про понтони, і про баржі, і про різні незрозумілі конструкції, які вони будують уздовж мосту.

Читайте також: Біля Керченського мосту встановили три ряди бонових загороджень

«Це є і авіація, яка постійно присутня у повітрі. Тому вони цей об’єкт, звісно, намагаються максимально захистити», - поінформував речник.

Як повідомлялося, 2 серпня керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов заявив, що робота над підготовкою до знищення Керченського мосту триває, і що є шанс, що він буде зруйнований у найближчі кілька місяців.

Фото з сайту znaj.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-