Вірменський батальйон «арБат», що входить до армії РФ, оголосив набір «добровольців» з Індонезії - ЦПД

Вірменський батальйон «арБат», що входить до армії РФ, оголосив набір «добровольців» з Індонезії - ЦПД

Укрінформ
З’явилася інформація, що вірменський батальйон «арБат», який входить до складу окупаційної армії РФ, оголосив про набір «добровольців» з Індонезії.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив Центр протидії дезінформації (ЦПД).

"Держава-агресор вигадує нові способи мотивувати людей вступати на службу до армії на тлі великих втрат на фронті. Російська влада обіцяє землю в окупованому Криму людям, які добровільно підпишуть контракт. Також РФ активізувала вербування до війська іноземців", - йдеться у повідомленні.

У ЦПД зазначили, що це ще раз підтверджує - агресор прагне за будь-яку ціну продовжувати війну. У пошуках нового «гарматного м’яса» ворог не шкодує ні власний народ, ні громадян інших держав.

Читайте також: Росія конфіскувала $100 мільйонів у Google для фінансування підтримки війни - The Telegraph

Ця практика використовувалася російською владою і раніше, однак землю у Криму за участь у війні давали лише жителям Криму. Окрім поповнення лав свого війська, Москва також заохочує переселення до Криму з метою збільшення кількості лояльних до Кремля жителів та посилення контролю над окупованим півостровом.

Як повідомляв Укрінформ, керівник Центру протидії дезінформації при РНБО України Андрій Коваленко повідомив, що російські пропагандисти отримали завдання змістити фокус уваги з кордону Курської області на бої в Донецькій та Луганській областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-