Сирський приїхав з Покровського напрямку - РФ кидає у бій все, що може рухатись і наступати

Сирський приїхав з Покровського напрямку - РФ кидає у бій все, що може рухатись і наступати

Фото
Укрінформ
Головнокомандувач Збройних сил України генерал Олександр Сирський кілька днів працював у бригадах, які ведуть оборону на Покровському напрямку, за його словами, робота в штабах триває практично в цілодобовому режимі.

Як передає Укрінформ, про це Сирський повідомив у Фейсбуці

«Працював декілька днів поспіль у бригадах, які ведуть оборону на Покровському напрямку, де на цей час склалась найбільш складна ситуація. Робота в штабах триває практично в цілодобовому режимі. Постійно доводиться приймати нестандартні рішення для зміцнення оборони та знищення наступаючого противника», - зазначив Сирський.

За його словами, найбільш інтенсивні бої точаться на східних околицях Гродівки, далі по рубежу Кам’яного та Красного ярів, безпосередньо в Новогродівці, нижче, в районі східної околиці Михайлівки, яка розташована перед Селідово.

«Бої носять виключно жорсткий характер. Ворог кидає у бій все, що може рухатись і наступати, намагаючись прорвати оборону наших військ. Наші бійці проявляють мужність та героїзм у боях з переважаючими силами противника», - підкреслив Сирський.

За його словами, надзвичайну стійкість показують воїни 25-ї окремої повітряно-десантної бригади, від дій якої ворог зазнає великих втрат. 

Також головнокомандувач відмітив військовослужбовців 68-ї окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша та 150-ї окремої механізованої бригади, які не залишають жодних шансів ворогам повернутися живими та неушкодженими з поля бою.

Читайте також: Покровський напрямок, Курська операція і далекобійна зброя - Зеленський провів наради

«У таких умовах наша головна задача - посилити оборону наших військ на найбільш складних ділянках фронту, забезпечити бригади достатньою кількістю боєприпасів та інших матеріально-технічних засобів. Власне вирішенню цих питань і була присвячена моя робота», - зазначив Сирський. 

Як повідомляв Укрінформ, упродовж минулої доби, 28 серпня, на фронті відбулося 195 бойових зіткнень.

Фото: Фейсбук / Головнокомандувач ЗС України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-