Війська РФ обстріляли Українськ та Костянтинівку, поранені шестеро цивільних

Війська РФ обстріляли Українськ та Костянтинівку, поранені шестеро цивільних

Укрінформ
На Донеччині російські загарбники обстріляли Українськ та Костянтинівку, у результаті зазнали поранень шестеро цивільних.

Про це у Телеграмі повідомила прокуратура Донецької області, передає Укрінформ.

«На Донеччині внаслідок ворожих артилерійських обстрілів поранені 6 цивільних – розпочато розслідування… Прокурори вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил РФ», - йдеться у повідомленні.

Так, сьогодні, 29 серпня, окупанти здійснили артилерійський обстріл міста Українськ, і внаслідок влучання засобу ураження отримала поранення подружня пара 56 та 62 років. У цих людей діагностовано мінно-вибухові травми.

Зазначається, що також збройні сили РФ завдали удару зі ствольної артилерії по місту Костянтинівка, поціливши по центральній частині. Поранення різного ступеня тяжкості дістали четверо жінок віком 53, 55 ,77 і 84 років, їм надано медичну допомогу. Пошкоджено багатоквартирні та приватний будинки, автівки, лінії елетромережі, газо- й водопостачання.

Читайте також: Сирський приїхав з Покровського напрямку - РФ кидає у бій все, що може рухатись і наступати

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Як повідомлялося, російські війська за минулу добу, 28 серпня, вбили п'ятьох жителів Донецької області і ще шістьом завдали поранень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-