Сили оборони частково покращують тактичне положення в районі Липців - військові

Сили оборони частково покращують тактичне положення в районі Липців - військові

Укрінформ
У районі села Липці Харківської області російські війська частково переходять в оборону.

Про це заявив речник ОТУ «Харків» полковник Віталій Саранцев в ефірі телемарафону «Єдині новини», передає кореспондент Укрінформу.

Коментуючи ситуацію в районі Липців, Саранцев сказав: «В цьому районі противник частково переходить в оборону, намагається втримати займані рубежі, подекуди відновити втрачене положення, оскільки на цьому напрямку зазнав досить відчутних втрат, деякі військовослужбовці підрозділів, які перебувають на передових позиціях, відмовляються виконувати бойові завдання. На цьому відтинку ми частково покращуємо своє тактичне положення, у разі сприятливих умов контратакуємо противника».

Водночас речник зауважив, що ворог все ще сильний, тримає там достатньо велику кількість особового складу. «Тому, звичайно, ми готуємося до всіх можливих дій ворога для того, щоб не тільки його ефективно стримувати, а й за сприятливих умов просуватися, відвоювати свої території», - сказав Саранцев.

Читайте також: На напрямку головного удару ворога ситуація складна, проте він зазнає відчутних втрат - Сирський

Як повідомляв Укрінформ, на фронті за минулу добу, 31 серпня, сталися 199 бойових зіткнень, на Покровському напрямку російська армія здійснила 52 штурми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-