Зеленський: Працюємо, щоб наша зброя могла дістати якнайбільше військових обʼєктів РФ

Зеленський: Працюємо, щоб наша зброя могла дістати якнайбільше військових обʼєктів РФ

Звернення
Укрінформ
Україна працює на тим, щоб якомога більша кількість військових обʼєктів Росії стали доступними для ударів українською зброєю.

Про це Президент Володимир Зеленський заявив у вечірньому зверненні, передає Укрінформ.

«Держава-терорист повинна відчути, що таке війна. Ми працюємо, щоб якнайбільше російських військових обʼєктів, російської логістики, критичних обʼєктів їхньої воєнної економіки – щоб усе це опинилось у зоні доступу для нашої зброї. Зараз це забезпечують наші дрони», – зазначив Зеленський.

Він висловив вдячність усім в Україні, хто працює для розробки й виробництва дронів та на користь вітчизняної ракетної програми, а також усій зовнішньополітичній команді, яка переконує партнерів, що далекобійність є ключем для завершення цієї війни.

Президент наголосив, що своїми дронами та ракетами Україна здатна виконати частину завдань, але реальний мир, реальне завершення розв'язаної Росією війни є комплексним завданням.

Читайте також: Для України не має бути обмежень у застосуванні зброї партнерів - Шмигаль

«І щоб примусити Росію до миру, щоб від брехливої риторики про переговори вони перейшли до кроків, щоб завершити війну, щоб очистити нашу землю від окупації та окупантів, – потрібні й дієві інструменти», – підкреслив глава держави.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч на 1 вересня безпілотники атакували Москву та низку інших регіонів Росії, у результаті чого виникла пожежа на Московському нафтопереробному заводі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-