Москву атакували безпілотники, горить НПЗ - соцмережі

Москву атакували безпілотники, горить НПЗ - соцмережі

Відео
Укрінформ
У ніч проти неділі безпілотники атакували Москву та низку інших регіонів Росії, внаслідок чого виникла пожежа на Московському НПЗ. 

Як передає Укрінформ, про це йдеться у Телеграм-каналі «Осторожно, новости».

Місцеві жителі вранці 1 вересня повідомляли про задимлення в районі Московського НПЗ. Напередодні вони чули постріли зі стрілецької зброї та вибух.

Водночас мер Москви Сергій Собянін поінформував, що внаслідок падіння трьох дронів було пошкоджено окреме технічне приміщення Московського НПЗ. На підприємстві виникла пожежа, якій було надано максимальний ранг складності.

На оприлюднених відео видно стовп чорного диму, який підіймається над Московським нафтопереробним заводом.

Як пише DW, вночі безпілотники також атакували Липецьку, Бєлгородську, Тульську і Брянську області та інші регіони Росії.

Губернатор Брянської області Олександр Богомаз повідомив про збиття 26 дронів. Також від атаки БПЛА відбивалися у Рязанській, Воронезькій та Тверській областях, заявили місцеві губернатори.

Внаслідок атаки у Бєлгороді була зруйнована «господарська споруда» на території приватного домоволодіння, пошкоджено фасади та вхідні групи на двох комерційних об’єктах, а також сталося займання трьох автівок, заявив губернатор В’ячеслав Гладков. Також у селищі Майському Бєлгородської області був пошкоджений легковий автомобіль.

Читайте також: У Генштабі підтвердили ураження нафтобаз у Ростовській та Кіровській областях і артскладу у Воронезькій області

Як повідомляв Укрінформ, цієї ночі одразу дві електростанції у Росії – Каширська та Конаковська – зазнали атак безпілотників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-