Підготовка та бойове злагодження бригад: Сирський поставив перед військовими низку завдань

Підготовка та бойове злагодження бригад: Сирський поставив перед військовими низку завдань

Укрінформ
Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський вказав на необхідність підвищити рівень бойової злагодженості сформованих військових частин та посилити підготовку особового складу до виконання бойових завдань.

Про це йшлося під час підбивання підсумків діяльності ЗСУ за серпень цього року, передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу Генштабу.

Захід відбувся з використанням закритої мережі відеоконференцзв'язку.

«Окремо головнокомандувач ЗС України генерал Олександр Сирський наголосив на необхідності підвищення рівня бойового злагодження сформованих військових частин та посиленні ефективності індивідуальної й колективної підготовки особового складу до виконання бойових завдань», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Сирський приїхав з Покровського напрямку - РФ кидає у бій все, що може рухатись і наступати

Як зазначається, у ході розмови було приділено увагу змінам в оперативній обстановці; комплектуванню військових частин підготовленим та вмотивованим особовим складом; комплексній підготовці новостворених бригад та відновленні діючих; безперебійному забезпеченню бойових підрозділів штатною лінійкою ОВТ та боєприпасами; оперативному впровадженню досвіду бойових дій у систему підготовки військ.

Як повідомлялося, 1 вересня Сирський заявив, що на напрямку головного удару ворога ситуація складна, проте росіяни зазнають відчутних втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-