Вантажівки, комплектуючі до дронів і РЕБ: прикордонники отримали благодійну допомогу

Вантажівки, комплектуючі до дронів і РЕБ: прикордонники отримали благодійну допомогу

Фото, відео
Укрінформ
Державна прикордонна служба отримала благодійну допомогу на суму понад 66 млн гривень. Зокрема, йдеться про вантажну техніку, комплектуючі до БПЛА та засоби РЕБ.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

«Техніку та матеріальні засоби на суму понад 66 млн гривень, за сприяння компанії «МХП» та благодійного фонду «BGV», отримала днями Державна прикордонна служба України. Зокрема, ДПСУ було передано 42 одиниці вантажної техніки (Iveco EuroCargo) та один фронтальний навантажувач, комплектуючі до БПЛА, 50 комплектів засобів РЕБ і 46,4 тонни м’ясної продукції», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, під час заходу заступник голови Державної прикордонної служби Сергій Сердюк наголосив, що ДПСУ продовжує формувати підрозділи бригадного типу та разом з усіма Силами оборони захищає країну на Донецькому, Харківському, Сумському напрямках й водночас забезпечує безпеку по всій ділянці кордону з РФ та Білоруссю. Він додав, що вантажні автомобілі Iveco EuroCargo значно підвищать боєздатність прикордонних підрозділів, в першу чергу тих, які знаходяться на лінії зіткнення з противником. Вони нададуть змогу покращити систему логістичного забезпечення, доставки військово-технічного майна безпосередньо до місць несення служби.

Держприкордонслужба отримала благодійну допомогу / Фото: ДПСУ

Читайте також: Принц із Бельгії Мішель де Ліньє привіз на Тернопільщину допомогу для ЗСУ

Як повідомляв Укрінформ, у червні Державна прикордонна служба України отримала від благодійних організацій 50 автомобілів Volkswagen T5, які передали в підрозділи, що виконують бойові завдання на лінії фронту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-