Дейнеко перевірив прикордонні підрозділи на Харківщині

Дейнеко перевірив прикордонні підрозділи на Харківщині

Відео
Укрінформ
Голова Державної прикордонної служби України побував у смугах оборони підрозділів бригад «Помста», «Гарт» та інших прикордонних підрозділів на ділянці Харківського загону, де вручив бійцям державні нагороди й відомчі відзнаки.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

Як зауважили у відомстві, Дейнеко перевірив забезпеченість воїнів, які перебувають на найгарячіших напрямках, всім необхідним і окрему увагу приділив озброєнню і техніці.

Окрім того, він заслухав керівників підрозділів щодо оборонних дій на лінії фронту на Донеччині та Луганщині і на ділянці кордону з Росією на Харківщині. Під час спілкування йшлося зокрема про облаштування позицій, дії противника на всіх напрямках і заходи, які вживаються для відбиття ворожих штурмів та протидії застосування ворогом безпілотних апаратів різних типів.

Під час роботи також детально обговорювалася взаємодія на всіх рівнях з усіма складовими Сил оборони України.

Читайте також: Дейнеко перевірив ситуацію на прикордонні Чернігівщини

Як зазначається, перебуваючи в підрозділах Дейнеко акцентував увагу на розгортанні в прикордонних загонах окремих підрозділів розвідувально-ударних безпілотних авіаційних комплексів. Зокрема він ознайомився з результатами роботи новоствореної прикордонної комендатури швидкого реагування РУБпАК у бригаді «Помста» та відзначив ефективність цього напрямку, а також наголосив на важливості продовжувати роботу в інших прикордонних підрозділах.

«Те, що ви робите, є неоціненне для нашої держави. Ворог підступний, ворог сильний, але ми ведемо ту війну, яка є для нас священною. Ми відстоюємо нашу свободу, наше майбутнє і наше право бути вільними», – наголосив Дейнеко.

Читайте також: Прикордонники знищили на Запорізькому напрямку два спостережні пункти ворога

Голова ДПСУ відзначив результативність бойової роботи підрозділів відомства, подякував бійцям за мужність та вручив державні нагороди й відомчі відзнаки.

Як повідомляв Укрінформ, військовослужбовці прикордонної бригади «Гарт» знищили вогневий опорний пункт, місця укриття та склади з боєкомплектами російських загарбників на Вовчанському напрямку.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-