Президент: Силам оборони вдалося зменшити штурмовий потенціал ворога на Донеччині

Президент: Силам оборони вдалося зменшити штурмовий потенціал ворога на Донеччині

Звернення
Укрінформ
Силам оборони України вдалося зменшити штурмовий потенціал російських загарбників на Донеччині.

Про це заявив глава держави у вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

«Ситуація залишається вкрай складною, важкі бої щоденно – Курахівський напрямок, Покровський. Але максимум робимо для стійкості наших бойових бригад», - зазначив він.

Відео: Офіційний канал Президента України Володимира Зеленського

«І окремо – операція в Курській області. На цей напрямок уже вдалося відволікти близько 40 тисяч російських військових. Тривають наші активні дії. Є й поповнення обмінного фонду для нас, для України. Все це – важливі речі, які впливають на загальну ситуацію у війні», - заявив Президент.

Зеленський також повідомив, що перед перемовинами з міжнародними партнерами заслухав доповіді головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського і голови Служби зовнішньої розвідки Олега Іващенка, а також провів нараду з міністром оборони Рустемом Умєровим та головою Служби безпеки Василем Малюком.

Читайте також: В ОП анонсували зустрічі Зеленського з Байденом, Гарріс і Трампом

«Сьогодні було багато роботи з військовими, зі спеціальними службами. Доповідь Головкома Сирського, доповідь Служби зовнішньої розвідки, нарада з міністром оборони України та головою Служби безпеки України. Формуємо наповнення для детальних, ґрунтовних перемовин із партнерами. І це стосується як Донеччини, так і інших напрямків», - сказав він.

Як повідомляв Укрінформ, на фронті від початку доби відбулося 95 бойових зіткнень, особлива активність ворога – на Курахівському та Покровському напрямках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-