Дрони СБУ вночі вдарили по військовому аеродрому «Борисоглєбськ» - джерела

Дрони СБУ вночі вдарили по військовому аеродрому «Борисоглєбськ» - джерела

Відео
Укрінформ
Сьогодні вночі дрони Сил оборони України атакували склади з КАБами, стоянки літаків СУ-35 і СУ-34 на військовому аеродромі «Борисоглєбськ» у Воронезькій області РФ.

Про це повідомило Укрінформу джерело в СБУ.

"Вночі дрони СБУ, а також ССО та інших Сил оборони атакували склади з КАБами, стоянки літаків СУ-35 і СУ-34, а також місця зберігання авіаційного пального на військовому аеродромі «Борисоглєбськ» у Воронезькій області РФ. Звідти ворог активно бомбить КАБами українські території", - поінформував співрозмовник.

Відео: СБУ

За його словами, СБУ продовжує проводити активні заходи, щоб зменшити спроможність ворога тероризувати мирні українські міста винищувачами з КАБами. Демілітаризація російських військових аеродромів триватиме, бо ворог не повинен почуватися спокійно навіть на своїй території, зауважив співрозмовник.

Читайте також: Сили оборони уразили ракетами ATACMS російську радіолокаційну станцію «Небо-М»

Як повідомлялось, вночі росіяни писали в соцмережах про роботу ППО, прольоти великої кількості безпілотників та потужні вибухи й пожежу в районі аеродрому «Борисоглєбськ».

Як повідомляв Укрінформ, дрони Служби безпеки України уразили інфраструктуру військового аеродрому "Шайковка" у Калузькій області (РФ), де дислокуються літаки стратегічної авіації ТУ-22М, які регулярно обстрілюють Україну.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-