Демобілізація осіб до 25 років може обвалити деякі ділянки фронту - Стефанчук

Демобілізація осіб до 25 років може обвалити деякі ділянки фронту - Стефанчук

Укрінформ
Демобілізація військовозобов’язаних віком до 25 років, яких мобілізували через колізію у законодавстві, обвалить окремі ділянки фронту.

На цьому наголосив Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук під час брифінгу, передає Укрінформ.

«Просто демобілізація – це обвал окремих ділянок українського фронту в супротиві Російській Федерації», - наголосив він.

Спікер українського парламенту зауважив, що не хоче, щоб «цими популістичними рішеннями хтось піарився, тому що тут не питання для піару, а питання для безпеки нашої країни».

За його словами, влада усвідомлює, що «ці діти 18-25 років попали під мобілізацію через не доскональність законодавства».

Читайте також: Веніславський заявив, що демобілізація проблематична: Ситуація на фронті дуже складна

На думку Голови ВР, зараз потрібно не просто знайти можливість демобілізувати цю категорію військових, а й зрозуміти, хто прийде на їхнє місце.

Стефанчук акцентував, що військове керівництво виконує свою обіцянку і не закріплює помилково мобілізованих чоловіків до 25 років на складних ділянках фронту.

Як повідомляв Укрінформ, 9 жовтня Верховна Рада ухвалила закон про звільнення від мобілізації військовозобов’язаних віком до 25 років, які за станом здоров’я визнані непридатними до військової служби в мирний час і обмежено придатними - у воєнний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-