Військові РФ майже 400 разів за добу обстріляли українські позиції на Харківському напрямку

Військові РФ майже 400 разів за добу обстріляли українські позиції на Харківському напрямку

Укрінформ
На Харківському напрямку обстановка залишається складною, знищено 93 окупантів та 60 одиниць озброєння й військової техніки.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба ОТУ "Харків".

"Оперативна обстановка на Харківському напрямку суттєвих змін не зазнала та залишається складною. Сили оборони України продовжують стримувати натиск російських окупаційних військ. Протягом минулої доби ворог продовжував штурмові дії, загалом відбулося три бойових зіткнення. Бої точилися в районах населених пунктів Липці та Вовчанськ. Російські окупанти завдали двох авіаударів із використанням 17 НАР. Завдали 49 ударів дронами-камікадзе. Здійснили 399 обстрілів позицій захисників України. Втрати ворога за минулу добу склали 93 окупанти, з них безповоротні - 33, санітарні – 60", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, також ворог втратив знищеними та пошкодженими 60 одиниць озброєння та військової техніки, зокрема: 3 артилерійські системи, 3 бойові броньовані машини, 6 автомобілів, 4 одиниці спецтехніки, 43 БПЛА. Знищено: 51 укриття для особового складу, 3 стартові позиції запуску БПЛА та 1 місце зберігання боєкомплекту.

Читайте також: За добу росіяни чотири рази безуспішно штурмували в районі Вовчанська - Сили оборони

Як повідомляв Укрінформ, загальні бойові втрати російських військ в Україні з 24 лютого 2022 року по 22 жовтня 2024 року становлять близько 681 580 осіб, зокрема за попередню добу - ще 1350 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-