Лікарні окупованого Криму переповнені пораненими російськими військовими

Лікарні окупованого Криму переповнені пораненими російськими військовими

Укрінформ
Низка лікарень окупованого Криму переповнена пораненими.

Про це передає Укрінформ із посиланням на повідомленням у Фейсбуці Представництва Президента України в Автономній Республіці Крим

"У містах Армянськ, Красноперекопськ та Джанкой лікарні переповнені пораненими. В кожному десь 1000-1500 поранених. У ці лікарні приймають лише військових, цивільні змушені звертатися або до приватних клінік або їхати в бік Сімферополя", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 4 березня 2022 року, орієнтовно з 14 до 15 за київським часом, за напрямком Феодосія-Джанкой пройшло 18 вантажівок з позначкою Z. У зворотному напрямку 4 вантажівки та 2 “панциря” (можливо, пошкоджених).

Орієнтовно о 15:30-16:00 через Керч залізничним сполученням пройшов у бік Джанкою ешелон із 23 вагонів з військовими. Очевидці стверджують, що такі ешелони проходять тут вже 3 день поспіль.

«У напрямку Сімферополь-Джанкой/Армянськ за день пройшло 3 вантажівки й 1 "тигр". Останній мав нове маркування білою фарбою. Підводні човни окупантів продовжують розсікати по Чорному морю (помічено в районі Гурзуфа), так само як і винищувачі та бомбардувальники були помічені в небі тимчасово окупованого півострова», - зазначається у повідомленні.

Представництво Президента України в Автономній Республіці просить свідомих українських громадян в Криму, повідомляти оперативну інформацію про ситуацію на кримському півострові за адресою: press.mpuinarcrimea@gmail.com

Прочитати інструкцію щодо того, що робити в разі незаконної мобілізації можна за посиланнями українською, кримськотатарською, російською.

Як повідомлялося, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-