Меджліс закликає влаштувати на півдні країни «рейкову війну»

Меджліс закликає влаштувати на півдні країни «рейкову війну»

Укрінформ
У Меджлісі кримськотатарського народу вважають, що "рейкова війна" на окупованих територіях повинна початися з Керченського мосту, яким в Україну перекидається вся військова техніка рф.

Про це у Фейсбуці повідомив член Меджлісу кримськотатарського народу, голова правління Кримськотатарського ресурсного центру Ескендер Барієв, передає Укрінформ.

”Підтримую ініціативу Олексія Арестовича щодо рейкової війни противнику на окупованих територіях. При цьому хочу звернути увагу, що первинним є постачання до Криму з росії Керченським мостом”, - написав Барієв.

Він зазначив, що за даними його джерела перекидання військової техніки та особового складу зс рф знову відновилося по Керченському мосту.

“Якщо раніше ми розглядали міст як шлях втечі російських військових та колаборантів із Криму, то зараз його треба розглядати як міст смерті, через який системно перекидається військова техніка росії для вбивства мирних громадян України”, - повідомив Барієв.

Раніше радник керівника Офісу Президента України Олексій Арестович пропонував у Фейсбуці влаштувати "тотальну рейкову війну" противнику на окупованих територіях, в першу чергу за напрямками Крим – Мелітополь, Крим – Херсон, Валуйки – Куп'янськ, Гомель – Київ (загальний напрямок), Брянськ – Київ (загальний напрямок). Арестович вважає, що зрив постачання російських військ залізницею може радикально змінити ситуацію на користь України, однак попередив про необхідність "тверезо оцінити свої сили та можливості", оскільки шляхи сполучення охороняються противником.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-