Загарбники копають нові траншеї на межі Криму та Херсонщини

Загарбники копають нові траншеї на межі Криму та Херсонщини

Фото
Укрінформ
російські загарбники створюють нові та оновлюють старі траншеї на межі Криму з материковою частиною України та на півдні Херсонської області.

Про це повідомив OSINT-аналітик Benjamin Pittet з посиланням на супутникові знімки SkySat, передає Укрінформ.

Він з'ясував, що у період між 12 серпня та 8 жовтня росія відновила старі та побудувала нові траншеї на пункті пропуску «Чонгар» між Кримом і Херсонською областю.

Така ж ситуація біля окупованого Армянська, що у північно-західній частині Криму. Зокрема, на знімках можна побачити екскаватор, який копає нову траншею.

А північніше росіяни викопали й інші оборонні позиції — зокрема велику позицію звели в окупованому Новотроїцькому, що на півдні Херсонської області.

Нагадаємо: міністр оборони росії сергій шойгу 9 листопада наказав російським військам відступити з правого берега Херсонської області, зокрема з Херсона. Командувач окупаційних військ сергій суровікін заявив, що російські сили займуть «підготовлені» оборонні рубежі та позиції на лівому березі Дніпра.

Президент Володимир Зеленський сказав, що вважає заяви російської федерації про перекидання військ та евакуацію з Херсона і всього регіону інформаційною операцією, оскільки всі найбільш підготовлені війська рф залишаються на місці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-