Паніка серед окупантів у Криму посилюється – представництво Президента в АРК

Паніка серед окупантів у Криму посилюється – представництво Президента в АРК

Укрінформ
Колаборанти у тимчасово окупованому Криму скаржаться на настрої населення, а паніка серед окупантів на півострові зростає.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило представництво Президента в АР Крим та м. Севастополь.

«Колаборанти продовжують скаржитися на настрої населення окупованого півострова, немов "ждуни вже здали Крим". Нагадуємо колаборантам, що деокупація Криму неминуча, а на розгляд їхніх злочинів щодо розпалювання ворожнечі вже чекають українські суди», – йдеться у повідомленні.

Окрім того, додали у представництві, паніка окупантів у Криму посилюється: у кожному районі з’явилися вказівки про розташування найближчого укриття, на пляжі у селищі Чорноморське почали робити окопи, а після вибухів у Бельбеку та Джанкої росіяни масово виїжджають із окупованого півострова.

Читайте також: У Криму зранку горіли казарми, де розміщували мобілізованих росіян

Також зазначається, що загарбники продовжують використовувати територію окупованого Криму для інформаційної пропаганди та "інтеграції" тимчасово непідконтрольної частини Херсонської області в російський простір. Так, на базі Кримського інженерно-педагогічного університету у м. Сімферополь відбувся "круглий стіл" на тему цих "інтеграційних процесів".

Як повідомляв Укрінформ, постійна представниця Президента України в АРК Таміла Ташева зазначила, що наразі розглядається варіант видворення всіх громадян рф після деокупації Криму, а після виїзду за межі України їхня подальша доля та можливість повернутися на територію України вирішуватиметься згідно з українським законодавством.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-