Окупанти у Криму виставили «на продаж» вкрадений Євпаторійський авіаремонтний завод

Окупанти у Криму виставили «на продаж» вкрадений Євпаторійський авіаремонтний завод

Укрінформ
Окупаційна адміністрація в Криму виставила «на продаж» вкрадений у України Євпаторійський авіаційний ремонтний завод.

Як передає Укрінформ, про це повідомила у Телеграмі пресслужба державного концерну «Укроборонпром».

«Окупаційна адміністрація російської федерації виставила на продаж 100% акцій державного підприємства «Євпаторійський авіаційний ремонтний завод», що входить до складу Укроборонпрому та перебуває на тимчасово окупованій території з 2014-го року», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Уряд створив Національну комісію з питань кримськотатарської мови

Як зазначається, це вже третя спроба загарбників продати те, що їм не належить. В Укроборонпромі наголосили, що такі дії окупаційної влади рф є черговим проявом агресії проти територіальної цілісності та суверенітету України, а результати так званого «аукціону» вважатимуться недійсними.

У державному концерні зазначили, що тимчасово окупована росією Автономна Республіка Крим є невід’ємною частиною території України, на яку поширюється дія Конституції та законів України, а також міжнародних договорів, згода на обов’язковість яких надана Верховною Радою України.

«Тимчасова окупація російською федерацією територій України є незаконною і не створює для держави-агресора жодних територіальних прав. Після деокупації території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя ми обов’язково відновимо контроль над діяльністю державного підприємства «Євпаторійський авіаційний ремонтний завод», - зауважили в Укроборонпромі.

Як повідомляв Укрінформ, Верховний суд Франції залишив у силі рішення Міжнародного арбітражу про стягнення з російської федерації 1,1 мільярда доларів з відсотками на користь АТ "Ощадбанк" за відшкодування збитків, завданих росією внаслідок окупації Криму.

Фото Wikipedia

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-