У Криму росіяни риють окопи на узбережжі та по периметру населених пунктів

У Криму росіяни риють окопи на узбережжі та по периметру населених пунктів

Укрінформ
У тимчасово окупованому Криму російські загарбники мінують територію та активно риють окопи.

Про це повідомляє в Телеграмі голова правління Кримськотатарського ресурсного центру Ескендер Барієв, передає Укрінформ.

«Від своїх джерел ми отримали інформацію, що копають окопи не лише вздовж узбережжя, а й по периметру населених пунктів. Наприклад, біля сіл Некрасовка та Дмитрівка в Совєтському районі. І не тільки. Також нам дали інформацію, що росіяни закопують міни в Красноперекопському районі, в степах. Риють окопи ближче й до Арабатської стрілки та Чонгара, в Генічеському районі, тобто по Азовському морю. Але оскільки там дуже вологий ґрунт, прокладають дерев’яні споруди», — розповідає Барієв.

Крім цього, за словами голови правління КРЦ, у Криму фактично зупинився будівельний бізнес саме тому, що вся техніка задіяна у підготовці фортифікаційних споруд на заході й півночі півострова, а також уздовж Північнокримського каналу.

Також він зазначив, що у Криму багато російських військових дислокуються в публічних місцях, є й вагнерівці.

Читайте також: росія не має сил для наступу по всій лінії фронту і окопується поблизу Криму - військові

Як повідомляв Укрінформ, загальна площа замінованих територій в Україні внаслідок російської агресії становить 174 тисячі квадратних кілометрів, що вдвічі більше, ніж площа Австрії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-