Росіяни хочуть побудувати автомобільну дорогу з Криму до Ростова - Представництво Зеленського

Росіяни хочуть побудувати автомобільну дорогу з Криму до Ростова - Представництво Зеленського

Укрінформ
Росіяни мають намір побудувати автомобільну дорогу з тимчасово окупованого Криму до Ростова-на-Дону РФ, яка буде проходити через тимчасово окуповані території Херсонської та Запорізької областей.

Про це повідомляє Представництво Президента в АРК у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Держава-агресорка продовжує використовувати досвід окупованого Кримського півострова для встановлення “влади” на новоокупованих територіях Херсонської та Запорізької областей. Так, “представники” окупаційної адміністрації Криму мають намір побудувати автомобільну дорогу через новоокуповані території Херсонської та Запорізької областей, яка з’єднає сухопутним шляхом тимчасово окупований Кримський півострів та Ростов-на-Дону РФ", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У ЗСУ підтвердили ураження російського ракетоносія «Аскольд» у Криму

Зазначається, що крім того, окупанти заявляють, що з території Криму відбуватиметься постачання газу на територію Херсонської області, зокрема у Генічеський район подаватиметься близько 160 тис. кубометрів на добу.

Раніше Укрінформ повідомляв, що між Ростовом-на-Дону та тимчасово окупованим Кримом почалося будівництво залізниці з боку тимчасово захопленого Донецька. Вона пройде територією окупованої частини Запорізької області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-