У Криму партизани виявили ще один пункт особового складу росіян

У Криму партизани виявили ще один пункт особового складу росіян

Фото
Укрінформ
У тимчасово окупованому Криму партизани виявили пункт постійної дислокації (ППД) 126 окремої бригади берегової оборони ЧФ РФ у Перевальному.

Про це у Телеграмі повідомив партизанський рух "Атеш", передає Укрінформ.

"Нашими агентами встановлено, що поблизу військової частини перебуває велика кількість особового складу, більшість - не місцеві, мають акцент і відповідну символіку на формі (ймовірно, Татарстан, Чечня, Дагестан)", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з боку військового містечка є КПП, на якому знаходяться двоє чергових та наряд поліції. Вздовж паркану військової частини патрулює військова поліція. Неподалік головного КПП припарковано 15 вантажівок типу «КамАЗ». Більшість із військовослужбовців підрозділу орендують житло у самому Перевальному, поінформували в "Атеш".

Читайте також: Партизани зафіксували прибуття нової групи представників ФСБ на північ Криму

Партизани підсумували, очевидно, що ППД 126 окремої бригади берегової оборони ЧФ РФ на даний момент використовується як перевалочний пункт перед перекиданням особового складу в район ведення бойових дій.

Як повідомляв Укрінформ, у тимчасово окупований Крим через значні втрати регулярно прибуває особовий склад військових РФ, і їх кількість постійно збільшується.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-