Етнофестиваль «Країна Мрій» оголосив ювілейну програму

Етнофестиваль «Країна Мрій» оголосив ювілейну програму

Фото
Укрінформ
Міжнародний етнофестиваль “Країна Мрій”, який є найбільшим етнофестом та найдавнішим музичним фестивалем України, оголосив цьогорічну ювілейну програму.

Про це Укрінформу повідомили організатори етнофестивалю.

Літній фестиваль, який збігається зі святом Купала, пройде на території Національного ботанічного саду ім. М.М. Гришка та триватиме з 21 по 23 червня.

«Цього року проєкту виповнюється 20 років. «Країна Мрій» є знаковим фестивалем та справжнім явищем в культурі України, уособленням тієї України майбутнього, котру плекають у своїх серцях усі добросердні й порядні громадяни. Одна з важливих місій цьогорічного фестивалю спрямована до потреби дітей і військових. Благодійний фонд Олега Скрипки «Країна Мрій» проведе спеціальні збори та активності», - розповіли організатори в коментарі.

Фестиваль пропонує дві музичних сцени – фольклорну і сучасну етнічну, а також різноманіття майданчиків та активностей. На гостей чекають виступи українських виконавців різних напрямків етно, майстер-класи, виставки та багато інших активностей, а також конкурс з плетіння вінків.

Міжнародний етнофестиваль «Країна Мрій» / Фото надані організаторами

Організатори облаштують 15 тематичних локацій та майданчиків: Сцена Мрій, Сцена Рай, Країна Mістична, Дитяча Галявина, Поетична Майстерня, Книжкова Стежка “Наш Формат”, Кримська Сцена “Bağçasaray”, Японський Сад, Чайне Королівство, Духовне Коло, Дискусійний Курінь, Крафтова Стежа, Волонтерська Галявина “Печерські Котики”, Алея Майстрів та Етно Смакота.

На ювілейному фестивалі “Країна Мрій” наживо виступлять 35 українських колективів протягом трьох днів на двох музичних сценах.

Читайте також: У Варшаві відбудеться X фестиваль «Дні української музики»

Як відомо, «Країна Мрій» – найбільший та найдавніший в Україні міжнародний етнофестиваль, який започатковано у 2004 році. Перший етнофест відбувся на Співочому полі у Києві. 

З 2004 року фестиваль відвідали близько 1 млн відвідувачів, окрім традиційної київської локації, його також було проведено у Львові, Дніпрі, Осло та Лондоні. Фестиваль має 2 сезонні формати – літній та зимовий. Гостями фестивалю вже були майстри і виконавці з 30 країн світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-