Бенксі представив шосте анімалістичне графіті - кота, що дряпає рекламний щит

Бенксі представив шосте анімалістичне графіті - кота, що дряпає рекламний щит

Фото
Укрінформ
У суботу британський художник Бенксі представив шосту з початку тижня роботу, на якій зображений силует кота, що дряпає рекламний щит на півночі Лондона.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Daily Mail.

Невловимий художник підтвердив авторство нового графіті, опублікувавши відповідну світлину на своїй сторінці в Інстаграмі.

Зображення з’явилося вранці у суботу на покинутому рекламному щиті у лондонському районі Кріклвуд – силует великого кота потягується і дряпає пошкоджену частину дерев’яного щита.

Бенксі традиційно не навів пояснень сенсу нового графіті у оприлюдненому дописі.

Як повідомляв Укрінформ, у Лондоні у п’ятницю над крамницею фіш-енд-чипс з’явилась ще одна, п’ята від початку тижня, картина невловимого художника Бенксі, на якій зображені два пелікани.

8 серпня Бенксі опублікував фото нового, четвертого за останні чотири дні, графіті із зображенням вовка у південному Лондоні.

7 серпня у британській столиці Лондоні з’явився вже третій за останні три доби вуличний мурал невловимого місцевого художника Бенксі.

У середу Бенксі опублікував зображення муралу з мавпами, які виглядають так, ніби гойдаються на мосту східної станції лондонського метро.

Читайте також: У Лондоні з’явився новий мурал Бенксі

Днем раніше художник опублікував фотографію двох силуетів слонів, витягнутих один до одного хоботами, створених на стороні будинку в районі Челсі.

У понеділок невловимий митець опублікував твір із зображенням козла, що стоїть на стіні біля мосту в Річмонді.

Британський художник Бенксі намалював сім графіті в Україні, зокрема в Києві, а також Ірпені й Бородянці, які найбільше постраждали від російських бомбардувань.

Фото: SWNS / Banksy / Instagram

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-