Донецький театр презентував виставу про долю української родини на тлі подій 2014 року

Донецький театр презентував виставу про долю української родини на тлі подій 2014 року

Фото
Укрінформ
Донецький академічний обласний драматичний театр до Дня Незалежності презентував прем’єру вистави «Віднесені вітром» про долю української родини на тлі подій 2014 року.

Про це повідомляє Донецька ОВА, передає Укрінформ.

Прем’єра відбулася на сцені Дніпровського академічного театру драми і комедії.

П’єсу написала Людмила Тимошенко, режисером вистави став Ігор Матіїв, художник - Олег Татаринов.

Усі кошти від продажу квитків на прем'єрний показ вистави «Віднесені вітром» будуть передані у межах ініціативи Teatrical Ramshtein для військових, які захищають Донецький напрямок.

У співпраці із громадською організацією «Рух підтримки закарпатських військових» театр започаткував благодійну театральну платформу Тheatrical Ramstein задля об’єднання світової театральної спільноти в боротьбі з російським тероризмом та збору коштів на потреби Сил оборони України, підтримки та реабілітації працівників театрів, які вступили до війська, щоб захищати державу.

Перший збір оголошено на виготовлення 50 одиниць 10-дюймових тепловізійних дронів - бомберів на загальну суму ₴2,2 мільйона.

Читайте також: Театральний фестиваль «Мельпомена Таврії» розпочнеться 7 вересня - що у програмі

Як повідомлялось, на Херсонщині до Дня Незалежності презентували фотопроєкт «Краса по-херсонськи» - про жінок, які працюють у прифронтовому обласному центрі.

Фото: Донецька ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-