Команда «Інші. Новий цирк» під час світового турне здійснила понад 20 виступів

Команда «Інші. Новий цирк» під час світового турне здійснила понад 20 виступів

Відео
Укрінформ
Сучасний концептуальний цирк «Інші. Новий цирк» здійснила світове турне і дав понад 20 виступів за кордоном.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства культури та інформаційної політики у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Перша в Україні комерційна циркова компанія «Інші. Новий цирк» у серпні здійснили світовий тур і дали понад 20 виступів за кордоном, днями вони завершили серію виступів на Единбурзькому фестивалі. Команда спеціалізується на розробці нових форматів циркових шоу, об'єднуючи циркове мистецтво, хореографію та інші жанри творчості", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що виступи українських артистів високо оцінили за кордоном, зокрема команда отримала схвальні відгуки від світових видань.

Читайте також: Президент призначив гранти 15 молодим діячам мистецтв

Окрім презентації нового формату циркового шоу на світових майданчиках, команда «Інші» ставила собі за мету нагадати світу про війну в Україні, а також підтримати українців, які вимушено опинились за кордоном. Саме тому наприкінці кожного виступу артисти підіймали на сцені державний прапор, а також провели серію мистецьких майстер-класів для українських дітей в Шотландії.

Гостями шоу були Консул України в Единбурзі Андрій Куслій, всесвітньо відомий актор Ніл Патрік Гарріс та актриса, телеведуча і письменниця Мел Гідройч.

Як повідомлялося, Український оркестр свободи (Ukrainian Freedom Orchestra) під керівництвом канадсько-української диригентки Кері-Лінн Вілсон завершив третій міжнародний тур містами Європи та Сполучених Штатів Америки.

Фото: Інші. Новий цирк, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-