Український інститут книги визначив переможців культурно-мистецьких проєктів

Український інститут книги визначив переможців культурно-мистецьких проєктів

Укрінформ
Український інститут книги визначив переможців конкурсу культурно-мистецьких проєктів, спрямованих на організацію і проведення заходів з промоції читання.

Про це повідомляє пресслужба Мністерства культури та інформаційної політики, передає Укрінформ.

"28 серпня Наглядова рада Українського інституту книги погодила перелік переможців конкурсу культурно-мистецьких проєктів, спрямованих на організацію і проведення заходів з промоції читання, що був оголошений Українським інститутом книги 13 червня 2024 року", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, перелік переможців сформований на підставі рейтингового переліку проєктів. Раніше його затвердила Експертна рада.

Так, переможцями стали такі проєкти: «План дій від 12-ти видатних українських класиків» від «ВЦ «Академія»; «Читай українське!» від Хмельницької обласної бібліотеки для дітей імені Т.Г. Шевченка; «Нові книжки українських авторів» від ГО «Сенсор Медіа»; цикл тематичних подій із літературознавцями, сучасними авторами й амбасадорами серії «Vivat Класика» від видавництва «Віват»; «Книжкові клуби на Хрещатику» від книгарні «Сенс на Хрещатику».

Читайте також: Дві українські книги увійшли до шортлиста премії Пітерсона

Як повідомлялося, у червні Український інститут книги оголосив мистецький конкурс культурно-мистецьких проєктів, з метою організації та проведення заходів з промоції читання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-